פג דולף

דיון מתוך פורום  גריאטריה

26/06/2013 | 20:25 | מאת: MAZOR

שלום אימי בת 94 חולת אלצהיימר ניזונה דרך פג בשנה וחצי האחרונות החל הפג לדלוף כי הקוטר של הפג נהיה קטן לפתח שיש לה בבטן לכן כמעט כל האוכל יוצא החוצה למרות שמזינים אותה לאט מאוד, קוטר הפג שלה הוא 20 לשאלתי האם יש פג בקוטר יותר גדול כדי שנוכל להחליף אותו כדי שלא תהיה דליפה ואם כן אז איפה אפשר להשיג כי הרופא בבית חולים אמר שאין מה לעשות ואני לא חושבת שזו תשובה הולמת כי מצב זה גורם לה לאספרציה והיא מבלה בעקבות זה הרבה בבית חולים - תודה רבה

28/06/2013 | 22:02 | מאת: אילן שפר

שלום לגבי גדלים וסוגים של פגים אני מציע שתתיעצי ישירות עם חברה שמיבאת אותם משום שמלבד קטרים שונים יש גם סוגים שונים, כאלה שהם "כפתורי" הזנה לדוגמא ואןלי הם מתאימים יותר. אחת החברות היא א.מ.י טכנולוגיות בע"מ - הנגר 22 הוד השרון טל. 09-7760300 או חברת מדטכניקה. ייתכן שהבעיה היא לא בפג אלא בפתח הכניסה? בכל מקרה דליפה לא בהכרח תגרום לאספירציה- האם מאכילים את אימך כשהיא בתנוחה של חצי ישיבה? האם מזינים אותה באמצעות משאבה?

28/06/2013 | 22:27 | מאת: MAZOR

כן מזינים אותה בחצי ישיבה והאכלה איטית ולא דךר משאבה

מנהל פורום גריאטריה