ממצאי בדיקת CT

דיון מתוך פורום  גריאטריה

26/05/2013 | 14:23 | מאת: עמית

שלום רב, בחודש האחרוןזכרונו של אבי בוגד בו, הוא נשלח על ידי רופא לבדיקת סיטי שממצאיה הינם: מרכיבי חלל תת עכבישי בולטים, מערכת חדרים מורחבת במנח מרכז. לא הודגם ממצא פוקלי תוך מוחי קו האמצע שמור ללא אפקט מסה תפיחות רירית קלה במערכת לסת משמאל יתר מערות הפנים מאווררות היטב כשההתרשמות הינה: סימני אטרופיה מוחית היקפית ומרכזית ללא עדות לממצא פוקלי תוך מוחי

26/05/2013 | 14:24 | מאת: עמית

סליחה, אך נשלח עוד לפני שסיימתי. לפני שנגיע עימו לרופא לשמוע חוות דעת אודה באם תואיל לחוות דעתך על הממצאים. תודה רבה.

מנהל פורום גריאטריה