אימי נרדמת

דיון מתוך פורום  גריאטריה

06/05/2013 | 00:15 | מאת: ורדית

אימי בת 87. צלולה ועד לפני כחודשיים עצמאית לגמרי. במהלך החודשיים האחרונים אושפזה עקב דלקת בלבלב, אי ספיקת כליות ופירפורים. שהתה זמן רב בטיפול נמרץ. אך יצאה מזה... חזרה לבית אבות שלה .כרגע סיעודית , אין לה תיאבון בכלל, ממעטת מאד לשתות ורוצה לישון כל הזמן.נרדמת תוך כדי ביקור משפחה אפילו. היא אומרת שאין לה שליטה על זה למרות שהיא מודעת לכך. אני מבקשת ד"ר את עצתך. רופא הבית אבות טוען שכדורים אנטי דיכאוניים יכולים להזיק לה..ושיכולים לגרום לעוד ירידה התיאבון, או התנגשות עם ליבה החלש...אבל פיתרון אחר אין לו

18/05/2013 | 14:35 | מאת: אילן שפר

ורדית שלום בקשי מרופא הבית שיפנה את אימך ליעוץ גריאטרי כולל.

מנהל פורום גריאטריה