כפר סבא

דיון מתוך פורום  גריאטריה

31/03/2013 | 00:05 | מאת: מירה

אימי בת 73חולה במאניה דיפרסיה.לאחרנה אובחנה בדמנציה.קיבלה כדור בשם ממוריט 1 ביום.נראית מאוד חרדתית, במיוחד שגם בתקופה הזו של החגים יש לה בעיות עם תותבות ואוכלת רק טחון,מאוד חוששת מה לאכול. מאוד מאוד חרדתית לאחרונה. יש לה התנהגות טורדנית.ריכוז חלש,ועכשיו תלותית.מאוד מפחדת כאשר החגים ייגמרו ותישאר לבד.מה עושים.איך אפשר לקבל עזרה טיפולית מהמדינה אין לנו ברירה אלא לחזור לעבודה וכך היא נשארת כמעט כל שעות היום לבד

02/04/2013 | 09:44 | מאת: אילן שפר

מירה שלום המדינה / ביטוח לאומי נותנים שעות טיפול בהתאם לזכאות בחוק סיעוד, השלב הבא הוא עובד זר

מנהל פורום גריאטריה