עבודה סמינריונית בנושא הזדקנות ומערכת הבריאות

דיון מתוך פורום  גריאטריה

17/02/2009 | 23:44 | מאת: ריקי

שלום, אני סטודנטית לכלכלה וניהול, מסיימת תואר ראשון באו"פ. אני מחפשת חומר בנושא. אשמח לסיוע בחיפוש הצעדים שננקטו בארץ ובעולם על מנת לאזן את הגירעון במערכת הבריאות עקב העלייה בתוחלת החיים. מה נעשה על מנת למגר את הנזק? אשמח לתגובה בהקדם לאימייל או באתר זה. תודה ולילה טוב, ריקי.

09/03/2009 | 11:47 | מאת: אלי

אשמח לייעץ לך ןאף לסייע לך למצוא חומרים. יש לי ניסיון רב וכן חיברתי את המדריך המלא לכתיבה אקדמית. התמורה אבקש שתסייעי לספריה הווירטואלית האקדמית שאנו מקימים, בתרומת עבודות שלך ובגיוס חברים/ות לתרום עבודות כנ"ל (כמובן לאחר שהוחזרו. אם הדיל נראה לך - תצרי אתי קשר ל: [email protected] יום טוב אלי

מנהל פורום גריאטריה