איך מטפלים בשיניו של חולה אלצהיימר ?

דיון מתוך פורום  גריאטריה

03/12/2012 | 11:51 | מאת: אסתר

איך אפשר להגיע לטיפול בשיניו של חולה אלצהיימר ? האם קיימת אפשרות דרך הרפואה הציבורית ? ( מצב השיניים - קשה ).תודה !!

07/12/2012 | 21:06 | מאת: אילן שפר

רפואת שיניים אינה בסל הבריאות וכל טיפול שיניים כרוך בתשלום, במידה שהמטופל אינו מסוגל לממן את האטיפול ניתן להעזר בשירותי הרווחה באזור המגורים שיכולים לסבסד את הטיפול בהתאם לקריטריונים מתאימים.(יותר פרטים תוכלי למצוא באתר האינטרנט של "כל-זכות).

09/12/2012 | 13:43 | מאת: אסתי

תודה על תשובתכם.שאלתי נסבה בעיקר לגבי הצד הקליני/טכני : חולה אלצהיימר לא יהיה מסוגל לשבת על כסא רופא השיניים לציית להוראותיו ובכלל להבין מה עושים לו , לעבור טיפול שיניים שגרתי ווודאי לא לעבור תהליך של תקופת טיפולים. מה עושים במקרים כאלו ? תודה מראש !!

מנהל פורום גריאטריה