שאלה בקשר לסבתי בת ה80

דיון מתוך פורום  גריאטריה

14/11/2012 | 07:49 | מאת: דנה

סבתי תהיה בת 80 השנה, היא הייתה בן אדם דיי מלא אך היא התחילה לאכול באופן בריא. לא בכוונה כדי להרזות פשוט כדי לשמור על אורך חיים בריא, וגם היא הולכת פעם ביום הליכה. היא ירדה משמעותית בחצי שנה הזאת להערכתי היא ירדה לפחות 15 קילו. היא בן אדם בריא ולא מתלוננת על שום כאבים או משהו כזה ומרגישה מצוין כעת. אך יש לה סוכרת אבל היא אומרת שהיא לא מרגישה שום שינוי במצב הסוכרת, ופעם היא זרקה משהו על בעיה קטנה בכליות. היום היא הולכת לקולונוסקופיה, רציתי לדעת מה הסבירות שזה סרטן, וממה יכול לנבוע ההרזיה? בתודה, דנה.

14/11/2012 | 10:25 | מאת: אילן שפר

דנה שלום הרזיה בסדר גודל שאת מתארת אין פרושה בהכרח סרטן, היא יכולה לנבוע מכל מיני סיבות, אני מבין שהיא עורכת בדיקות, בואי ונחכה לתוצאות לפני שישר רצים לסרטן.

מנהל פורום גריאטריה