חזרה על דברים שוב ושוב

דיון מתוך פורום  גריאטריה

20/09/2012 | 10:26 | מאת: רשל

אבי בן 76. אדם בריא ופעיל מאוד (עדיין עובד באופן חלקי עבודה חקלאית). לאחרונה שמנו לב, שהוא חוזר על נושאים מסוימים שוב ושוב בהפרש של כמה דקות באוזני אותו מאזין. למשל, הוא סיפר לבעלי על משהו שהוא קנה וכמה זה עלה לו, וחזר על זה אחרי שלוש דקות שוב ואחרי עוד כמה דקות שוב. וזה קורה בהזדמנויות שונות. על מה זה יכול להצביע? תודה

04/10/2012 | 12:47 | מאת: אילן שפר

רשל שלום חזרה על דברים (או על שאלות) דורשת כמובן בדיקה. הסיבות לכך יכולות להיות שונות: ירידה בריכוז, בעיית שמיעה, ירידה בזכרון ועוד. אני מציע לפנות עם אביך להערכה גריאטרית כוללת.

מנהל פורום גריאטריה