כאבים בכפות הידיים

דיון מתוך פורום  גריאטריה

20/01/2009 | 13:23 | מאת: שרון

שלום, מזה כחודש אימי בת ה75 סובלת מכאבים בכפות הידיים (בפרט בשעות הלילה). בהמלצת אורטופד נוטלת אטופן מזה כשבוע (לאחר שאיבחן דלקת בפרק כף היד) ראוי לציין שהכאב התחיל ביד שמאל ולאחר כשבוע גם ביד ימין. הכאבים אינם חולפים לצערי, לאיזה רופא ניתן להפנות אותה להמשך טיפול?

21/01/2009 | 12:57 | מאת: אילן שפר

שרון שלום ראשית אם הטיפול באטופן לא עזר כדאי כמובן להפסיקו. אינך מציינת האם פניתם ישירות לאורטופד או התייעצתם קודם עם רופא המשפחה שלהבנתי הוא הכתובת המתאימה, בעיקר משום שהוא יכול לראות תמונה כללית יותר של הבעיה כחלק ממצב בריאותה הכולל של אימך וזאת לפני שמתמקדים בתחום מסויים כמו אורטופדיה, ייתכן לדוגמא שהכאבים קשורים למחלה קיימת אחרת (סוכרת לדוגמא). כאב כמו שאת מתארת עלול, לדוגמא, להתאים לבעיה עיצבית - נוירולוגית וגם זו כתובת אפשרית להתייעצות. הרבה בריאות

מנהל פורום גריאטריה