הזיות בדמנציה

דיון מתוך פורום  גריאטריה

09/05/2012 | 19:50 | מאת: nypn

שלום! סבתא סובלת מאלצהיימר כבר כ5 שנים. בתקופה האחרונה הבחנו כי בנוסף לתסמינים הרגילים, היא הוזה סיטואציות. [שומעת ילדים שרים] האם ניתן לקשר את זה למחלה או שיש יש צורך לעשות בדיקות? תודה מראש

09/05/2012 | 22:39 | מאת: אילן שפר

הזיות שמיעה והזיות בכלל יכולות להיות חלק ממחלת האלצהיימר בשלבים מתקדמים, יחד עם זאת תמיד כדאי לשלול סיבות אחרות כמו ליקוי בתפקוד בלוטת התריס או ת.לוואי של תרופות, אם ההזיות האלה מפריעות לה (זה לא קורה תמיד) ניתן להתייעץ עם גריאטר לגבי טיפול מתאים.

מנהל פורום גריאטריה