בקשה לייעוץ

דיון מתוך פורום  גריאטריה

14/03/2012 | 19:59 | מאת: טלי

מחפשת עצה לגבי סבתי-בת 86, בשנתיים האחרונות מדרדר מצבה הבריאותי באופן מהיר הרבה יותר מבעבר. לפני כשבועיים הובהלה למיון,התאוששה כמה ימים במחלקה פנימית והשתחררה.הרופאים חושדים שחולה בסרטן בריאות/ושט אך לא בודקים לעומק כיוון שלא תעמוד בבדיקות. מקבלת תרופות פסיכיאטריות מזה זמן רב,המינון וההרכב שונו בעקבות האשפוז ומאז היא באי שקט קשה,לא ישנה יותר מחצי שעה רצוף,יושבת-קמה-הולכת,אין לה מנוחה.רופא המשפחה אומר שהיא לא מאוזנת ומנסה לטפל בעניין אבל זה לא משתפר (כבר שבועיים כאמור). המשפחה מתחילה להישבר....הרופא המליץ לאשפז אותה במחלקה גריאטרית עד שתתאזן אבל לא ברור לנו איך עושים את זה. תוכלו בבקשה להמליץ לנו לאן להתקדם מכאן? אנחנו כל כך רוצים לעזור לה ולא מוצאים דרך....

20/03/2012 | 15:19 | מאת: אילן שפר

טלי שלום את רושמת שסבתך מטופלת זמן רב בתרופות פסיכיאטריות, האם היא במעקב של פסיכיאטר? הכוון במצב כזה הוא בד"כ הערכה גריאטרית (פסיכוגיאטרית)כוללת.

20/03/2012 | 17:30 | מאת: טלי

היא במעקב אבל זה לא נותן מענה מספק. התורים ארוכים ולטעמינו זה כבר יותר מדי זמן שאומרים לנו להתאזר בסבלנו שמצבה ישתפר.

מנהל פורום גריאטריה