ברשה לעזרה על מנת שאוכל לעזור

דיון מתוך פורום  גריאטריה

02/01/2012 | 14:46 | מאת: אורי

שלום. שמי אורי ואני סטודנט להנדסת מכונות ופרוייקט הגמר שלי הוא על שינוע מטופלים ע"י מנופים המיועדים מחקר ועד ייצור. אני מחפש חומר לגבי שרירים הפועלים בזמן השינוע וסכנות שיכולות להיגרם לשרירים או לנכה בעיקבות הרמה של הנכה בקיצור אנטומיה נקודתית לעניין זה. אודה לכבודו/ה באם תוכל/י לכוון אותי לספרים או אפילו לשלוח לי חומר בעיניין. בתודה רבה. אורי.

02/01/2012 | 23:12 | מאת: אילן שפר

אורי שלום אני חושב שפורום בנושא שיקום או פיזיותרפיה יכול להתאים יותר לשאלתך.

מנהל פורום גריאטריה