בחילות והקאות במשך כחודש - ללא כל סיבה נראית לעין

דיון מתוך פורום  גריאטריה

26/12/2011 | 09:36 | מאת: רוני

אמי בת ה 79 החלה לסבול, לפני כחודש, מהקאות ובחילות קשות ומאז היא כמעט לא אוכלת כלום ושותה מעט מים. במהלך החודש היא אושפזה באיכילוב פעמיים ועברה כמה וכמה בדיקות אשר שללו כל סיבה כירורגית, או נגיפית. ברצוני לציין כי הבעיה פרצה יום-יומיים לאחר שהיא הפסיקה ליטול סימבלטה, כמו גם עוד כמה תרופות, בעצה משותפת של הפסיכו-גריאטר והרופא המטפל : על מנת להאיט את ההיתדרדרות הקוגניטיבית שלה. הרופאים במרפאה הכירורגית באיכילוב אמרו לי כי המעט שהם יכולים להמליץ עליו הוא לבקש סי.טי ראש, ואני רוצה לשאול: האם ייתכן כי מדובר בכלל במשהו פסיכו-סומאטי אשר נגרם כתוצאה מהפסקתן של התרופה נוגדת הדיכאון ??? אודה לך מאוד על עצתך, מכיוון שהמצב ממש מייאש ותשובות אין...

26/12/2011 | 18:32 | מאת: רונן

הי רוני/הרופא העונה, אמא שלי (בת 76) עמ אותה בעיה בדיוק רק ללא עבר פסיכיאטרי. אשמח אם תצרי איתי קשר במייל. רונן

מנהל פורום גריאטריה