מבקשת המלצה על רופא מצויין בצפון הארץ

דיון מתוך פורום  גריאטריה

20/12/2011 | 01:53 | מאת: ענת

סבתי בת ה-92 סובלת ממספר בעיות רפואיות (כלי דם/נשימתי/ברכיים וכו') לצד צלילות מוחלטת. מחפשים מזה זמן רב רופא אשר ידע לבחון ולתת מענה רפואי למכלול הנושאים כשהמכשול העיקרי הינו המיקום הגאוגרפי שלה - צפת. בשל קושי בניידות, מורכבות הבעיות וההצע דליל עד אפסי ברופאים שיכולים לתת מענה לנ"ל, פונה כדי לבדוק האם מישהו מכיר וממליץ על רופא שיוכל להוות כתובת עבורה. גם פרטי, לו נדרש. תודה מראש, ענת

12/01/2012 | 19:34 | מאת: מיכאל

היי ענת, האם מצאת רופא גריאטרי טוב? משום שגם לנו יש אבא בן 95 שמתגורר בקרית טבעון ואנו מחפשים עבורו רופא רצוי טבעוני (במובן Naturalist). אשמח אם תיצרי איתי קשר. מיכאל

מנהל פורום גריאטריה