בעיות רגליים פתאומיות אצל אמא

דיון מתוך פורום  גריאטריה

09/12/2011 | 21:05 | מאת: נני

שלום לך, אמי בת ה-90 סובלת לאחרונה [בחודש האחרון] בהחמרה ברגליים. היא לא מסוגלת להגיע לשירותים עם ההליכון שלה.היא לא מצליחה להתרומם מהאסלה בכוחות עצמה. כשאני מסייעת לה להתרומם רגליה בוגדות בה והיא רוצה ליפול. מהי הבעיה , וכיצד ניתן לסייע לה. תודה מראש. הבת.

10/12/2011 | 22:31 | מאת: אילן שפר

נני שלום יכולות להיות מספר סיבות לתופעה שאת מתארת, אני מציע בשלב ראשון לפנות לרופא משפחה לבדיקה כללית (כולל בדיקות דם) אני מניח שהוא יפנה את אימך לרופאים נוספים כמו נוירולוג ו/או אורטופד.

מנהל פורום גריאטריה