התדרדרות לאחר שבר באגן

דיון מתוך פורום  גריאטריה

07/10/2011 | 05:12 | מאת: ע

שלום, אמי נפלה לפני שישה שבועות ושברה את עצם הפוביס. לא נזקקה לניתוח. לדברי האורתופד השבר מחלים יפה. לפני כשבועיים החלה התדרדרות חמורה במצבה. סובלת כאבים עזים, צועקת, אומללה ומדוכאת. מתקשה לתפקד בשירותים וכו'. לא מתלבשת לבד, לגמרי תלויה בנו. כל זה לא היה כך לאחר הנפילה. אורותופד ורופא משפחה אינם מאתרים את סיבת הכאב ומנסים משככי כאבים שונים. מורפיום שניתן לה שלשום בלבל אותה מאוד וגרם לבחילה עזה וכעת מפסיקים. היא ירודה, מדוכדכת ודעוכה. אשמח לכל עצה כדי ... להודעה המלאה

10/10/2011 | 12:53 | מאת: אילן שפר

ע. שלום לאור ריבוי התסמינים שאת מתארת אני מציע לפנות עם אימך להערכה גריאטרית כוללת אצל רופא גריאטר.

מנהל פורום גריאטריה