מעבר לדיור תומך

דיון מתוך פורום  גריאטריה

30/09/2011 | 13:23 | מאת: נעמי

אבי בן 78 חולה פרקינסון ומקבל תרופות רבות למצבו. מצבו התדרדר בתקופה האחרונה- הוא התחיל בימים האחרונים לקחת תרופה אנטי דיכאונית סרנדה. בשלב זה מצבו רק הורע והוא יותר פראנואידי והוזה דברים. הוא גר עם מטפלת צמודה אבל אף פעם לא מסתדר איתה.(החלפנו עד כה למעלה מ 5 מטפלות בשנה האחרונה). האם דיור תומך יכול להיות פתרון? האם יש בעל מקצוע שניתן להתייעץ איתו. אני רוצה לציין שעשינו עד כה הרבה אבחונים אצל רופאים גריאטרים. השאלה האם יש מישהו שיודע לעזור בנושא כזה?

30/09/2011 | 15:03 | מאת: אילן שפר

נעמי שלום את יכולה לפנות לאחת מהחברות העוסקות ביעוץ והכוונה (השמה)לבתי אבות, קיימות מספר חברות כאלה ותוכלי למצוא פרטים עליהם באינטרנט.

מנהל פורום גריאטריה