נאות השרון פ"ת

דיון מתוך פורום  גריאטריה

26/09/2011 | 12:16 | מאת: שמעון

חברים אם יקירכם חשובים לכם אל תאשפזו אותם בנאות השרון פתח תקווה המקום שורץ פשפשים הטיפול מקמץ בטרופות בכדי לחסוך כסף וברגע שיש אפשרות להוציא מכם כסף הם יוציאו חברה של עושקים לאבי הפסיקו תרופות בעיקבות החלטה על טיפול חדשני בנוסף הוא טופל בטרופות פסיכיאטריות למרות שלא היה זקוק להם החולים יושבים שם כZOMBIES בעקבות תרופות אלו סכנה

22/02/2013 | 19:02 | מאת: נעמה

מתחת לחדרם של הקשישים עוברת תעלת ניקוז של המכבסה שמותקנת במקום מפיצה ריחות חזקים עם סיכון של חומרים רעילים של חומרי הכביסה בכמות מוגברת המשפחות לא מדעות לכך כי המכבסה פועלת בלילות יש לקחת זאת לתשומת לב הסעודיים לא יכולים גם הם להתלונן כי לבטח לא יודעים מהו המקור,אבל זה גורם משמעותי שלא מוסיף לבריאות לסיעודיים

22/05/2013 | 11:13 | מאת: תהילה

מסכנים החולים בסעודי בנאות השרון בפת אחרי שעלו עליהם שריחות עזים ממכונת הכביסה שלהם מופצת מתחת לחלונות הסיעודים בלילות,המרו את הריחות בעשן בשעות הקטנות של הלילה ריח של עשן עז, כמו בלג בעומר מתעופף במקום מתחת לחלון הסיעודיים, משרד הבריאות חיב לבדוק את הדבר לטובת הסיעודיים ולא להתיחס לאנשים אלו כסעודיים שאפשר לעשות איתם הכל היות ןהם לא יכולים להתלונן, בברכה

מנהל פורום גריאטריה