דיבורים ונדודי שינה

דיון מתוך פורום  גריאטריה

24/09/2011 | 16:37 | מאת: רוחמה

אני אישה בת 60 וכמעט מידי לילה אני ישנה או לא ישנה בצורה מאות לא נינוחה מנהלת שיחות עם כל מיני אנשים חולמת כנראה מתפרעת צוחקת צחוק פרוע שמעיר אותי והכי הרבי מדברת גם עם בעלי בבלתי מודע הוא אומר לי את כל זה כאשר אני כמה בבוקר לא תמיד הוא זוכר בדיוק את כל מה שהיה אבל עברתי לילה קשה לא מבינה את התופעה הזו שנמשכת כבר כשנה ואו יותר אודה לך אם תוכל להציע לי מה לעשות כדי שאוכל לחזור לעצמי ולשון טוב יותר בלי הנגאובר למחורת תודה רוחמה

27/09/2011 | 00:56 | מאת: אילן שפר

רוחמה שלום אני חושב שפורום עוסק בשינה או הפרעות שינה יוכל לתת לך תשובה מתאימה.

מנהל פורום גריאטריה