kpc

דיון מתוך פורום  גריאטריה

28/07/2011 | 17:57 | מאת: משה

אבי סיעודי, ונשא KPC . אני חייב להכניסו למחלקה סיעודית במיידי. אני מתקשה למצוא מחלקה שתסכים לקבלו עקב נשאותו והצורך לבידוד או שיבוצו בחדר עם נשא אחר. מוכן לשלם 12,000 ש"ח לחודש - פרטי ולמרות זאת מתקשה למצוא מקום. בקרוב ישתחרר מאישפוז בבי"ח ואני נואש. מה אתה מציע לי לעשות?

30/07/2011 | 00:14 | מאת: אילן שפר

משה שלום היכן היה אביך קודם לאשפוז? האם יש אפשרות להחזיקו בבית עם עובד זר?

07/10/2011 | 10:21 | מאת: רפאל

שלום משה, גם אבי אובחן כנשא KPC בבי"ח מאיר ובית אבות נועם החליט לזרוק אותו לרחוב, אשמח לדעת אם הצלחת למצוא פתרון לאביך ואיזה פתרון. תודה רפאל

29/10/2011 | 19:25 | מאת: משה

יש מוסדות המוכנים לקבל נשאי KPC. תעשה סבב.

מנהל פורום גריאטריה