אמי סובלת מהזנה עי פג

דיון מתוך פורום  גריאטריה

12/07/2011 | 22:05 | מאת: נילי

לפני כחמישה חודשים אמי עברה ניתוח פג .בהמלצת רופאת בית האבות בו אמי נמצאת .טענת הרופאה שאמי לא אוכלת מספיק ויורדת במשקל .נאלצנו לחתום ומאז אמי עוברת יסורים .שלשולים והקאות במשך חודש .שלשום היא הובהלה לוולפסון במצב של דלקת ודימום מהפג .המשפחה לא רוצים שהיא תהיה עם פג מאחר וזו פעם שלישית שהיא בביח בגלל הפג .מה עושים .אמי יכולה לאכול ולשתות דרך הפה .הבעיה זה בבית אבות שהם לא מסכימים להוציא את הפג למרות כל הסיבוכים שנוצרו .תודה 0506469666

13/07/2011 | 13:30 | מאת: אילן שפר

נילי שלום אני מניח שישנם שיקולים רפואיים בעד המשך ההזנה דרך פג, ממכתבך אני מודה שאני לא כל כך מבין מדוע ההתעקשות על פג אם אכן הוא הגורם לסיבוכים הרפואיים שאת מציינת.

מנהל פורום גריאטריה