התייעצות

דיון מתוך פורום  גריאטריה

09/07/2011 | 12:25 | מאת: ניבה

חמי הוא אדם מבוגר מעל 80. לאחרונה ירד מאד במשקל ולא חש בטוב. הוא סבל משלשולים ומתלונן באופן קבוע על יובש ותחושה לא נעימה בפה. גם מבחינה מנטלית אני חשה שינוי. הוא מרבה למצוא דופי בכל דבר וחמאס מאד פגיע ומרבה לכעוס ולבוא בטענות. בשבועות האחרונים הוא איבד הרבה ממשקל גופו הרופא לא כל כך מתייחס. מה עושים? אני מרגישה שהוא, כמו כל סביבתו, מאד סובלים ומודאגים. תודה

09/07/2011 | 16:20 | מאת: אילן שפר

ניבה שלום המצב שאת מתארת מחייב התייחסות רפואית, בדיקות דם הן הבסיס, האם בוצעו? (כולל בלוטת תריס, B12, רמת חלבון בדם )ייתכן ששם יהיה קצה החוט שמסביר את מצבו. היות שאת מתארת גם מספר תלונות הקשורות למערכת העיכול אני מציע גפ פניה לרופא גסטרו. לגבי השינוי המנטלי, הוא עלול לנבוע מהבעיות הפיזיות או בפני עצמן. כאמור חייבים להתחיל ממשהו.

מנהל פורום גריאטריה