הדרדרות נפשית-מחפשת פסיכוגריאטר

דיון מתוך פורום  גריאטריה

03/06/2011 | 09:06 | מאת: בתיה נ

אמי בת 79, מטופלת בציפרלקס שכבר אינו עוזר לה. לאחרונה מצבה הדרדר מאד. היא שוכבת במיטה, עושה את צרכיה על עצמה וחיה בטירוף של דמיונות וצרחות של בקשה לעזרה. בעבר הרחוק הייתה מאושפזת בגהה אולם היום היא מסרבת לקום מהמיטה, מסרבת לטיפול, מסרבת לתרופות ובכל פעם שמד"א מגיע, כשהיא נופלת לדוגמא, היא איכשהו מצליחה לחזור לשפיות רגעית ומסרבת להתפנות. מצבה מאד קשה. מאחר שהיא מסרבת להתפנות לבית חולים או לקבל טיפול, אני מחפשת פסיכוגריאטר שיסכים (אפשר פרטי) להגיע אליה הביתה ויאבחן אותה על מנת שאוכל לקבל סוף, סוף עזרה מביטוח לאומי או לפנות לביטוח הסיעודי הפרטי. כאמור בלי שפסיכיאטר יאבחן אותה, אין לנו יכולת לעזור לה ולקבל עזרה עבורה. הורי גרים בפתח תקווה. האם ידוע על פסיכוגריאטר שיוכל להגיע הביתה? תודה רבה בתיה

09/06/2011 | 08:04 | מאת: זיו

עוד לא ענו לך??? מה עשית בינתיים? מחפשת גם המלצה לרופא כזה.

22/06/2011 | 17:04 | מאת: רענן שנהב, עו"ס

מסיבות מסויימות אני לא יכול להמליץ, אולם ניתן לחפש בדפי זהב תחת רופאים פסיכיאטרים כאלו המתמחים בגריאטריה. אם תהיי מעוניינת בסיוע מול ביטוח לאומי, צרי עימי קשר: 0506668054 ואשמח לעזור במה שאוכל. בברכה רענן שנהב, עו"ס

מנהל פורום גריאטריה