המשל : המומה...

דיון מתוך פורום  גריאטריה

08/12/2008 | 08:02 | מאת: מיכל

בוקר טוב. אני מבחינה בהדרדרות משמעותית אצל אבי בשבוע האחרון. האם זה מעיד על מצב שעומד להדרדר מרגע זה ואילך.האם כדורים יכולים לעצור את המצב. אני עדיין לא מסוגלת לקלוט את השינויים. כל יום יש משהו. לא מסוגלת לתפקד. קשה לי לקלוט את המצב. לדגמא ראה את אמי משוחחת עם בחורה צעירה , והיה משוכנע שזו האחיינית שלי. שאל את אמי היכן עובדת? אמי כבר לא עובדת 10 שנים.

10/12/2008 | 20:55 | מאת: אילן שפר

מיכל שלום עצתי בעינה עומדת, כדאי שאביך יגיע לגריאטר כמה שיותר מהר, טיפול תרופתי עשוי מאוד להועיל במקרה כזה. באשר אלייך מיכל, אני מבין עד כמה קשה לך לראות את אביך במצב בו הוא נמצא ואת תחושת חוסר האונים שמלווה אותך, תמיד זכרי שלעצם הליווי שלך את הורייך יש חשיבות גדולה מאוד גם אם המחלה אינה ניתנת לריפוי. אני מציע שאולי תעזרי בעמותת עמד"א לחולי אלצהיימר ומחלות דומות , פרטים תוכלי למצוא בקישור הבא: http://www.alz-il.net/ בהצלחה

מנהל פורום גריאטריה