בחירת מקום למוסד גיאטרי(סיעוד מורכב) לאימי.

דיון מתוך פורום  גריאטריה

19/05/2011 | 16:29 | מאת: רועי

אימי נמצאת בבית החולים איכילוב מחוסרת הכרה עקב אירוע מוחי כבר יותר מחודש והיא אובחנה שהיא צריכה סיעוד מורכב. מחוז מרכז(אנחנו שייכים לכללית) שאליו אנו שייכים אמרו לנו כאופציה להעברה את שמואל הרופא שהוא קרוב למקום מגורינו(רמלה) ואחר כך זרקו כאופציות נוספות את נאות המושבה בנס ציונה,את בית בלב בבת ים ואת בית אדר באשדוד. השאלה החשובה איזה עדיף ולא רק בגלל הקירבה אלינו.מה ידוע לכם על מקומות אלו ומה מומלץ.אני צריך תשובות במהרה כי המחלקה בבית החולים לוחצים עלינו.אשמח לקבל חוות דעת דווקא על המחלקות של סיעוד מורכב ולא כרגע על השיקום.

19/05/2011 | 16:55 | מאת: חיה

רועי שלום, מרכז בגילנו מפעיל מוקד טלפוני המאוייש על ידי עובדות סוציאליות המתמחות בתחום ההודעה שכתבת. אתה מוזמן ליצור קשר בטלפון 057-4000222 בברכה חיה

מנהל פורום גריאטריה