הזיות

דיון מתוך פורום  גריאטריה

19/05/2011 | 14:42 | מאת: סימה

בס"ד אמא שלי בת 80 לאחרונה יש לה הזיות רבות ומוזרות, עד כדי כך שאנו במשפחה חושבים שאמא פשוט השתגעה, לדוגמא היא כל הזמן רואה אנשים שונים בביתה שמסתכלים עליה מסתובבים בביתה,, יושבים על עדן החלון חיות שונות כמו ג'וקים,כלב חתול.... היא מאוד מפחדת, והיא כל כך רואה אותם ברור שהיא מנסה לסלק אותם ע"י מקל . אני אובדת עצות ואיני יודעת איך לעזור לה אנא תכתבו לי חזרה.

21/05/2011 | 10:15 | מאת: אילן שפר

סימה שלום קיים טיפול תרופתי יעיל לתופעה שאת מתארת, פני עם אימך לגריאטר/פסיכוגריאטר שיוכל לאבחן אותה ולטפל בה בהתאם.

מנהל פורום גריאטריה