אי אכילת חלבונים

דיון מתוך פורום  גריאטריה

10/03/2011 | 14:13 | מאת: אהובה

אימי בת 96 נמצאת בבית אבות ולפני חודש וחצי עברה לתומכת (חצי סעודי) היות והיתה במצב כללי גרוע היות ולא אכלה חלבונים לא עוף לא ביצים אלא רק קצת דגים ובעיקר ירקות מבושלים וזאת בגלל אחותי מאחר והרגליים התנפחו עד למעלה והנשימה היתה קשה היתה פעמיים תוך שבועיים בבית חולים והוברר שחסר לה חלבונים לאחר שחזרה מבית החולים ועברה לתומכת היא התחילה לאכול חלבונים ומצבה השתפר- כרגע בגלל שכנראה הרגל כאבה לה אחותי שכנעה אותה שוב לא לאכול את האוכל המוגש בבית האבות- ואני מאמינה שמצבה שוב יתרדר- (היא משייכת כל כאב לאוכל ואחותי מגבה אותה בזה ) מה אפשר לעשות במקרה כזה?

12/03/2011 | 02:33 | מאת: אילן שפר

אהובה שלום אני מציע שאולי הצוות הרפואי ינסה להסביר לאחותך ולאימך מה נכון עבורה מבחינתה רפואית.

מנהל פורום גריאטריה