שאלה בבקשה על אישפוז בבית חולים

דיון מתוך פורום  גריאטריה

04/03/2011 | 13:51 | מאת: אלונה

שלום, אימי מאושפזת בבית אבות סעודי. אני משלמת כמעט 8000 ש"ח בחודש. לפני שבועיים היא חלתה ואושפזה בבית חולים בהלל יפה בחדרה. השאלה האם למוסד הסעודי אני חייבת לשלם גם עבור השבועיים שהיא הייתה מאושפזת? אם זה לא המקום לקבל תשובה, אני אודה לך מאוד אם תגיד לי היכן שואלים. תודה רבה

04/03/2011 | 21:50 | מאת: אילן שפר

אלונה שלום נסי להפנות את שאלתך לאתר משפחה מטפלת, אני לא הצלחתי למצוא תשובה חד משמעית לשאלתך, למעט בדיקה של החוזה שלכם עם בית האבות במידה שסעיף כזה מופיע בו. מצורף הקישור המתאים. http://www.reutheshel.org.il/

מנהל פורום גריאטריה