מה הסטטוס של תרופה בשם אמבר להאטת מחלת האלצהיימר

דיון מתוך פורום  גריאטריה

28/02/2011 | 17:45 | מאת: אמיר

ביולי 2008 התפרסמו כתבות על תרופה בשם אמבר שהאטה בצורה משמעותית את התקדמות מחלת האלצהיימר. בכתבות נאמר שהתרופה אמורה להיות משווקת בתוך כ 3 שנים. האם מישהו יכול לעדכן לגבי הסטטוס של התרופה הנ"ל ? תודה, אמיר

01/03/2011 | 00:09 | מאת: אילן שפר

אמיר שלום שם התרופה הוא "רמבר" rember ממה שאני הצלחתי לברר, נכון לחודש מרץ 2010 התרופה היתה עדיין בשלב של ניסוי קליני, אני מצרף קישור רלבנטי http://www.drugdevelopment-technology.com/projects/drug-rember/

מנהל פורום גריאטריה