הפרוצדורה לאשפוז סיעודי של תשוש נפש

דיון מתוך פורום  גריאטריה

13/02/2011 | 11:14 | מאת: ליאת

שלום אילן שפר . ברצוני לדעת האים בפרוצדורה לאשפוז קשיש תשוש נפש ביקור העובדת הסוציאלית בבית הקשיש הינו ביקור פתע או ביקור מתוכנן ? בתודה , ליאת .

13/02/2011 | 12:58 | מאת: מנחם- יועץ

בתהליך של אשפוז קשיש תשוש נפש ישנם מספר שלבים . שלב ראשון-הכנת תיק למשרד הבריאות בשלב זה יש צורך לפנות לאחר ריכוז החומר הרפואי תפקודי לעובדת סוציאלית בקהילה ( רווחה / קופ"ח ) על מנת שהיא תכין דו"ח מטעמה ללא דו"ח של עובדת סוציאלית לא ניתן להגיש את הבקשה למשרד הבריאות . פגישה זו עם העובדת סוציאלית היא בד"כ בתיאום עם משפחות . בשלב השני בחלק מלשכות הבריאות בערים השונות לפני הועדה ( הכוללת רופא אחות ועו"ס) בעיקר עם מטופלים תשושי נפש לעיתים מגיעה אחות מלשכת הבריאות לבדוק בשטח את המטופל . ביקור זה לעיתים אינו מתואם יש צורך לרשום על הטפסים בבירור פרטי האיש קשר הכוללים מספר טלפונים להשגה .

מנהל פורום גריאטריה