לאן לפנות? הורה בגיל 80,

דיון מתוך פורום  גריאטריה

05/02/2011 | 22:35 | מאת: אלה

שלום רב מדובר באדם בן 80,קופת חולים כללית, עם ירידה תפקודית,ירידה בזיכרון, רמת חרדה עלתה מאד,חברותי, אך בכל האוריינטציה הכללית חלה ירידה. האם ביקור חד פעמי אצל פסיכוגריאטר מספיק והשאר המשך מעקב אצל רופא משפחה בקהילה?? אודה על השאלות בברכה

06/02/2011 | 09:36 | מאת: אילן שפר

אלה שלום בירור לצורך הערכה כללית אצל גריאטר הוא בוודאי הכרחי, ההמשך תלוי בדרך כלל בתוצאות הביקור הראשון ובזמינות של רופא גריאטר באזור מגוריכם, יש מקרים שהמשך מעקב אצל רופא משפחה יכול להספיק, תלוי במורכבות המקרה.

מנהל פורום גריאטריה