ירידה במשקל ודיכאון

דיון מתוך פורום  גריאטריה

21/11/2010 | 21:59 | מאת: נילי

אמי בת 75 נמצאת בבית אבות .ב3 חודשים האחרונים היא הגיעה למשקל 35 קילו .הרופאה שמה לה זונדה .ביקשתי ממנה לנסות לתת לה כדורים לדכאון .כי לאחרונה היא ממש בלי מצב רוח .הרופאה מתעקשת להמשיך עם הזונדה כבר חודש וחצי והמשקל רק קילו יותר.המצב עם הזונדה בלתי נסבל .היא מקבלת וואבן לשינה אבל במשך היום היא כמו מסוממת וישנונית .מה עושים כדי שהרופאה תבין שצריך ציפרליקס .

24/11/2010 | 21:02 | מאת: אילן שפר

נילי שלום מתן ציפרלקס הוא החלטה רפואית, כנראה שלרופאה יש שיקולים רפואיים ולדעתה אין מקום לטיפול בציפרלקס וכדאי לבקש ממנה הסבר מדוע היא לא רואה מקום לטיפול כזה.

מנהל פורום גריאטריה