אמי בת ה-84

דיון מתוך פורום  גריאטריה

03/10/2010 | 15:58 | מאת: חלי

שלום רב, אמי בת 84,לאחרונה נמצא אצלה חסימה בעורקים של הצוואר,הומלץ לעשות ניתוח היא מסרבת (פוחדת) לאחרונה שוכחת איזה תרופות צריכה לקחת ?ובאיזה זמנים? שואלת איזה יום ומה השעה?מאשימה אחרים בדברים שלא מוצאת. השאלה:האם מצב זה קשור לחסימת העורקים של הצוואר? ואם כן האם ישנו טיפול ללא ניתוח? ומה עושים בהקשר לשיכחה לסרוגין? למי לפנות לקבל עזרה עבורה? אודה לך על תשובתך, מהבת המודאגת.

03/10/2010 | 22:38 | מאת: אילן שפר

חלי שלום חסימה בעורקי הצוואר מעל אחוז מסויים עלולה להיות מסוכנת והדרך היחידה היא ניתוח, אני מניח שהומלץ לה לעבור לניתוח כזה משום שהחסימה אצלה היא משמעותית. ירידה בזכרון לא בהכרח קשורה לחסימה ויכולה לנבוע גם מגורמים אחרים, אני ממליץ לפנות עם אימך לגריאטר לצורך הערכה כוללת ולאבחון.

מנהל פורום גריאטריה