סוכרת

דיון מתוך פורום  גריאטריה

29/09/2010 | 12:41 | מאת: אורנה

מעוניינת להבין יותר על סוכרת מבוגרים מה הגילאים אשר המחלה נוטה להופיע, דרכי טיפול, סוגי דיאטה וכו

29/09/2010 | 16:59 | מאת: אילן שפר

אורנה שלום אני מציע שתפני לפורום סוכרת באתר זה, בנוסף קיים חומר רב מאוד על הנושא באינטרנט. חג שמח

02/12/2010 | 13:17 | מאת: רחל

אני יכולה לענות לך בקצרה ואני מקווה שכבר קבלת את התשובות שלך אבל בסוכרת מבוגרים אפשר לקחת כדורים וגם אינסולין, אבי לקח מספר שנים כדורים עד שהרגיש שהוא לא מצליח להגיע לרמות סוכר תקינות ולכן התחיל להזריק אינסולין לנטוס שהוא ממשיך להיות מטופל בו. לגבי תזונה- חשוב לפנות לתזונאית שתוכל להנחות את הבן אדם לגבי אכילה נכונה שמובילה לאיזון והרגשה טובה כמובן הכי חשוב, מונעת סיבוכים יחד עם טיפול. סוכרת מבוגרים פעם הופיעה אצל מבוגרים, היום לצערנו גם ילדים קטנים מתמודדים איתה

מנהל פורום גריאטריה