להקל על אבי

דיון מתוך פורום  גריאטריה

16/09/2010 | 15:41 | מאת: נינה

רציתי לשאול לגבי סוכרת מבוגרים, היא התפרצה אצל אבי בתקופה שאשתו נפטרה ומאז הוא על כדורים לפעמים מצליח להתאזן ולפעמים רמות סוכר גבוהות הוא מתקשה לקחת את כל הכדורים כל הזמן מה אפשר לעשות גמר חתימה טובה

16/09/2010 | 21:57 | מאת: אילן שפר

נינה שלום מה זה אומר מתקשה לקחת? שוכח? לא לוקח באופן קבוע כי הוא לא רוצה? בעקרון השיטה הפשוטה ביותר היא לסדר לו אטת הכדורים בקופסא שבועית ולהזכיר לו בזמן או לתת לו אותם, הכל תלוי במצבו ובמה את או בן משפחה אחר יכול לעשות בפועל, אני מניח שהוא נוטל עוד כדורים, איך הוא מסתדר איתם? האם הוא שומר או מסוגל לשמור על דיאטה מתאימה? זה לא פחות חשוב מהתרופות עצמן. כמו שאת מבינה יש מה לעשות אבל אתם צריכים הדרכה מפורטת אישית עם איש מקצוע. בהצלחה וגמר חתימה טובה.

מנהל פורום גריאטריה