הכללת האשפוז הסיעודי בסל הבריאות

דיון מתוך פורום  גריאטריה

16/08/2010 | 14:28 | מאת: סבינה

שלום רב אני מרכזת קואליציה להכנסת האשפוז הסיעודי לסל הבריאות. היום עשרות אלפי חולים סיעודים ובני משפחתיהם נאלצים להוציא סכומים המגיעים לאלפי שקלים על מינת לקבל שירות שאמור להיות חלק משירותי רפואה בישראל הכלולים בסל הביראות. עזרו לנו לשנות את המצב, תחתמו על העצומה ותפיצו אותה הלאה. http://www.atzuma.co.il/koalizia/0/2/ אם יש ביניכם כאלה, שמעוניים לקחת חלק פעיל יותר בקואליציה, נשמח מאוד שתצרו איתנו קשר באמצעות מאיל [email protected] או בטלפון 02-5000848

09/11/2010 | 18:46 | מאת: ליאת

היום ישנה אפשרות לאדם שהוגדר כסיעודי ע"י לשכת הבריאות לקבל מימון אשפוז ממשרד הבריאות עבור שהייה בבית אבות סיעודי,כל זאת ע"י הגשת המסמכים המתבקשים, אם ישנם עוד שאלות נוספות בהקשר אשמח לייעץ ללא תמורה כספית. ליאת 0508-717872.

מנהל פורום גריאטריה