מבקש הערכה תפקודית לאדם סיעודי

דיון מתוך פורום  גריאטריה

26/07/2010 | 17:43 | מאת: אבי

לקרוב משפחה שלי נעשתה הערכה תפקודית מטעם חברת ביטוח ותביעת הסיעוד שלו נדחתה. האם אפשר לקבל שם של רופא או אחות סיעודית (שמוסמכת לכך)אליהם ניתן לפנות כדי לקבל חוות דעת נוספת ? (הגופים שעובדים עבור חברות הביטוח אינן מוכנות לתת חוות דעת לפרטיים).

30/07/2010 | 16:27 | מאת: אילן שפר

אבי שלום למיטב ידיעתי חברות הביטוח אינן מקבלות חוות דעת חיצוניות אלא על ידי מי שנשלח מטעמן, בדרך כלל ניתן להגיש ערעור על ההחלטה לדחות את התביעה, רצוי תמיד לצרף חוות דעת של רופא גריאטר לפניה.

21/10/2010 | 15:26 | מאת: בן של

מנהל פורום גריאטריה