דימנסיה

דיון מתוך פורום  גריאטריה

27/06/2010 | 19:25 | מאת: בת

האם יש קשר בין דימנסיה להורדת בגדים(התפשטות)?אמי נוטה לאחרונה להוריד בגדים בכל מיני מצבים ללא סיבה,בעיקר בלילה היא מתעוררת ומורידה כותנת לילה וחיתול.

27/06/2010 | 23:24 | מאת: אילן שפר

לבת שלום יש קשר הדוק בין דמנציה למה שאת מתארת. דמנציה בשלבים מסויימים מתאפיינת בין היתר בהפרעות התנהגות כמו התפשטות או הורדת חיתול,לא במודעות כמובן. במקרים מסויימים בגלל פגיעה בעכבות (אינהיביציות) של החולה הסובל מדמנציה, ההתפשטות יכולה להיות לא רק בלילה אלא גם בבית באמצע היום או בציבור.

מנהל פורום גריאטריה