חוות דעת בנוגע לכשירות ניהול כספים

דיון מתוך פורום  גריאטריה

22/06/2010 | 15:19 | מאת: ענת

אמא שלי, בת 66, עברה אירוע מוחי לפני שלושה חודשים. בעקבותיו היא משותקת על חצי גוף שמאלי. החתימה שלה השתנתה. למרות שהיא כתבה יפוי כח, הבנק דורש, בעקבות שינוי החתימה, שפסיכיאטר גריאטרי ייתן חוות דעת שהיא שפויה ויכולה לנהל את ענייניה הכספיים בעצמה. איך פועלים למען השגת חוות דעת כזאת? הבנתי שהיא איננה בסל הבריאות. כמה זה צריך לעלות?

25/06/2010 | 21:12 | מאת: אילן שפר

ענת שלום מה שעלייך לעשות זה למצוא באופן פרטי פסיכיאטר מתאים שיוכל למלא חוות דעת כזאת. ייתכן וכדאי שתפני את שאלתך לפורום פסיכיאטריה באתר זה. לגבי עלויות איני יודע.

מנהל פורום גריאטריה