פתיחת פורום גריאטריה

דיון מתוך פורום  גריאטריה

27/07/2008 | 19:41 | מאת: אילן שפר

אני שמח לפתוח את הפורום בנושא גריאטריה. אשתדל לענות לכל השאלות שתעלינה בפורום זה ומקווה גם שתחלקו איתנו מנסיונכם. כדי שתוכלו לקבל תשובה עד כמה שיותר מדוייקת, אנא הקפידו לכלול בפנייתכם כמה שיותר פרטים. מקווה שתמצאו את הפורום מעניין ומועיל.

27/10/2008 | 09:04 | מאת: מאיר

שלום רב, סבתי בת 85 סובלת מכאבי צוואר, גב ורגליים (נתמכת בהליכון) - דילול עצם. לעתים, במיוחד בתקופות מעבר כאבי הצוואר הגורמים לה לבחילות. השאלה: האם כאבי הצוואר הם אלו שגורמים לבחילות בגיל זה ? כיצד ניתן להקל על הכאבים הכרוניים ? אני מודה לך על ההתייחסות

מנהל פורום גריאטריה