בקשת עצה

דיון מתוך פורום  גריאטריה

07/11/2009 | 23:12 | מאת: אוהד

קרוב משפחתי מאושפז בבית אבות סיעודי בטבריה , במחלקה סיעודית מלאה. שבוע שעבר הביאו למחלקה בחורה צעירה נשאית איידס וחולת צהבת, ממה שקראתי לא תיתכן הדבקה, האם זה נכון? האם מקובל להכניס נרקומנים בתהליך גמילה לבית אבות סיעודי?

08/11/2009 | 20:32 | מאת: אילן שפר

אוהד שלום הדבקה באיידס ובצהבת (B או C) היא באמצעות דם, זרע וחלב אם כך שאני מניח שבמקרה זה לא תיתכן הדבקה, לגבי שאלתך השניה, אני אישית לא יודע האם מקובל הכניס נרקומנים לגמילה בבית אבות סיעודי, אולי כדאי לברר מה הנסיבות לצעד כזה עם הנהלת המקום.

מנהל פורום גריאטריה