מטפלת לכמה שעות ביום [ מטפלת ישראלית]

דיון מתוך פורום  גריאטריה

15/09/2009 | 22:55 | מאת: מיכל

ערב טוב אבי חולה דמנטי. אמי עוברת כל יום הקרנות , כתוצאה מגידול בראש. אני מחפשת להורי מטפלת ישראלית[ בשלב זה]. אמינה, דוברת עברית, סבלנית, יכולה לבצע פעולות בבית. לאן לפנות?? אני מיואשת פניתי ל3 חברות ועדין לא מצאתי.

23/09/2009 | 16:53 | מאת: אופק עובדים זרים לסיעוד

חברת "אופק " כוח אדם סיעודי עובדים זרים וסיעוד מפעילה שירותי סיעוד בבית המטופל או בבית החולים באמצעות עובדיה בכל רחבי הארץ לפי צורך המטופל. שירות של טיפול ביתי 24 שעות ביממה באמצעות מטפלים זרים ו/או מטפלים ישראלים , דוברי שפות שונות : אנגלית, עברית , רומנית, רוסית, ערבית, פולנית , בולגרית, גרמנית , צרפתית ועוד שפות. חברת "אופק" מפעילה מוקד שירות טלפוני הפועל 24 שעות ביממה בכל ימות השנה. המוקד מספק מענים מיידיים ללקוחות הסיעוד וההשגחה. מספר חינם 1-800-200-180

מנהל פורום גריאטריה