חולון

דיון מתוך פורום  גריאטריה

06/09/2009 | 07:38 | מאת: שולה

אימי קשישה דמנטית בשלב מתקדם ובנוסף סובלת מבעיות רפואיות גופניות נוספות, היא חסרת שקט לחלוטין . אימא אינה יכולה להגיע לרופא או למרפאה ! אבקש עזרתך בחיפוש רופא ממוחה לרפואת קשישים ודמנציה(אלצהיימר) שמוכן להגיע אליה הביתה ,או ייעוץ הכין אפשר לאשפז חולה מסוג זה על-מנת שיהיה ניתן לערוך ברור מקיף ומתן טיפול תרופתי הולם.

13/09/2009 | 21:59 | מאת: אילן שפר

שולה שלום לכל קופות החולים יש יחידות לטיפול בית המיועדות לטיפול בחולים שמרותקים לביתם, בהרבה יחידות ישנם גם גריאטרים בצוות היחידה. אני מציע שבשלב ראשון תפני לקופת החולים שבה מבוטחת אימך ותבקשי את השרות הזה.

מנהל פורום גריאטריה