מתי להכניס עובדת לכל היום

דיון מתוך פורום  גריאטריה

21/08/2009 | 00:37 | מאת: דינה

שלום רב, תודה על הפורום, אמי חולה במחלות מורכבות למרות זאת עד לפני זמן קצר עדיין הסתובבה בבית ואף בשלה ועשתה כמיטב יכולתה. למרות לחלה הדרדרות מה במצבה בשבועות האחרונים היא דיין מבקשת שלא נביא לה פיליפנית ףא לא לשעות היום בלבד. דלמה של ילדים מצד אחד עדיין רוצים לתת לה עצמאות מצד שני מודאגים. כיצד נדע מתי הזמן הנכון ביותר להביא עובדת זרה לשעות רבות יותר (כרגע יש לה עובדת מביטוח לאומי) בתודה מראש

22/08/2009 | 20:35 | מאת: אילן שפר

דינה שלום ההחלטה להביא עובד זר אינה תמיד פשוטה, בין היתר מאותן סיבות שאת מציינת. ההורה, אחד מהם או שניהם, מנסה "לדחות את הקץ" מסיבות שונות כמו הפחד מאיבוד עצמאות, לעיתים הילדים הם שדוחים את ההחלטה ואפילו מאותה סיבה. מנסיוני, בהחלטה האם להביא עובד זר, אין מוקדם מדי, יש בהחלט מאוחר מדי או ברגע האחרון. אם חלה הדרדרות במצבה של אימך, דאגו להביא עובד זר, חד משמעית. אני גם לא הייתי מסתפק בהבאת מטפלת לשעות היום אלא ל24 שעות, בהרבה מקרים דווקא הלילות הם בעייתיים יותר. הערה נוספת בענין העצמאות, נוכחות של עובד זר בבית, אינה בהכרח לקיחת עצמאות מהמטופל, אפשר להגיע להסכמה בין כולם ולהדריך את המטפלת שתאפשר לאימך לעשות כל מה שהיא יכולה בכוחות עצמה, רק במידה שאינה מסוגלת או מתקשה מאוד, המטפלת היא זאת שתבצע את אותה פעולה. ברוב המקרים, גם אם היתה התנגדות להבאת עובדת זר היא חולפת מהר מאוד כאשר כל הצדדים רואים בפועל את היתרונות בדבר. בהצלחה והרבה בריאות www.ilanshefer.co.il

24/08/2009 | 16:49 | מאת: שושי

שלום דינה דינה,לא מחייב פילפינית,יש נפליות,ודוברי שפות אחרות זה תלוי מה אתם מחפשים לאמא. בשביל שיהיה לה עובדת זרה צריך שיהיו לאימך 16-18 וזה מצריך למלות טופס החמרה בכדי לקבל זה הצעד הראשון. אמא אומרת לא בשעות היום תגידו לה בסדר,לאחר שהיא תראה את העובדת הזרה היא תרצה אותה,וצריך לתת לה לבחור אים היא צלולה לשאול אים אוהבת את העובדת הזרה,זה רק לפי מה שהיא בוחרת. למה אני אומרת כי חמתי בכלל לא רצתה עובדת זרה,והיא הכי עקשנית שיש לבסוף התרגלה לעובדת הזרה,הית לה נפאלית. שמי שושי עוסקת בתחום הסיעודועבדים זרים,ואוכל לייעץ לך חינם. אתר חוק סיעוד http://www.2all.co.il/Web/Sites/wwwsite/DEFAULT.asp

29/08/2009 | 08:47 | מאת: אופק עובדים זרים לסיעוד

חברתנו אופק שירותי סיעוד ועובדים זרים בעלת ניסיון של שנים בהשמה ואספקת עובדים זרים לטיפול סיעודי בחולים סיעודיים. חברת "אופק רגב" שירותי סיעוד מתמחה בהשמת כוח עזר סיעודי ( עובדים זרים )לטיפול בקשישים סיעודיים, נכים ותשושי נפש, השוהים בביתם, בדיור מוגן או בבתי חולים - 24 שעות ביממה, בכל רחבי הארץ, אנו מספקים שירות אישי מקצועי ומסור . העסקת עובד סיעודי ל 24שעות ביממה הינה החלופה הטובה, הזולה והנוחה ביותר, הנהוגה כיום בארץ ובעולם על מנת להשאיר את המטופל במסגרת הנוחה והמוכרת לו - ביתו. תפקידי המטפל הם רבים ומגוונים, וכוללים טיפול במטופל והשגחה, עזרה בצרכי היומיום כגון ניקיון הבית, בישול, קניות וליווי לבית חולים, לקופת חולים וכו' נשמח לסייע לך חברת "אופק" מפעילה מוקד שירות טלפוני הפועל 24 שעות ביממה בכל ימות השנה. המוקד מספק מענים מיידיים ללקוחות הסיעוד וההשגחה. מספר חינם 1-800-200-180 http://iofek.co.il/services.htm

מנהל פורום גריאטריה