משבר לאחר אשפוז

דיון מתוך פורום  גריאטריה

18/08/2009 | 13:15 | מאת: זהבית

שלום, אבי בן 73 השתחרר מאשפוז במחלקה פנימית לפני יומיים. הוא התאשפז בגלל דלקת ריאות שגרמה לו אירוע לב. במהלך האשפוז הוא הונשם פעמיים, וסבל מהזיות ופרנויה. כשחזר לדיור המוגן נראה היה שמצבו משתפר - הוא דבר לעניין והתייחס לחוויות שלו בבית החולים כאל "חלומות", אולם יום לאחר מכן הוא התקשה מאד להתבטא - הוא דיבר בשטף אך המשפטים שלו היו חסרי פשר, הוא החליף גוף שני בגוף ראשון ושכח מילים שונות. לפני האשפוז הנוכחי הוא היה צלול, אם כי לעיתים סבל ממעט דיסאוריינטציה. משום שהאשפוז היה טראומטי כל כך עבורו, אנחנו מעוניינים להמנע ככל האפשר מלהגיע לבי"ח. האם מישהו יכול להמליץ על פסיכוגריאטר או נוירולוג טוב, שיכול להגיע לביקור בית בדחיפות? אשמח גם לכל עצה אחרת תודה רבה זהבית

18/08/2009 | 15:00 | מאת: אילן שפר

זהבית שלום את לא כותבת באיזה אזור בארץ מדובר.

18/08/2009 | 15:15 | מאת: זהבית

נכון. סליחה. תל אביב

24/08/2009 | 17:01 | מאת: שושי

זהבית שלום את יכולה לשאול את קופות ההחולים שאת נמצאת,מה הם יכולים לעשות. בקופת חולים מכבי יש היחידה לטיפולי בית הם מטפלים בקשישים. איםלא תהיה ברירה את חייהת לקחת אותו,כי רופעים מקצוענים לא עושים ביקורי בית. http://www.2all.co.il/Web/Sites/wwwsite/DEFAULT.asp בתודה שושי מסייעת בתחום הסיעוד ועובדים זרים

מנהל פורום גריאטריה