ריבוי תרופות

דיון מתוך פורום  גריאטריה

09/08/2009 | 13:15 | מאת: סיגל

שלום, אני מחפשת רופאים המתמחים בנושא של ריבוי תרופות בגיל מבוגר. ראיתי תוכנית ושמעתי על רופאים המתמחים בבדיקה וזיהוי תרופות שאינן נחוצות כבר לאנשים מבוגרים, וכי ריבוי התרופות אינו משפר וההפך את החיים של האדם המבוגר. תודה.

10/08/2009 | 00:19 | מאת: אילן שפר

סיגל שלום רופא גריאטר הוא הרופא שאת מחפשת,בקשי מרופא המשפחה של אביך הפניה למרפאה גריאטרית או לרופא גריאטר.

10/08/2009 | 08:33 | מאת: סיגל

תודה רבה.

11/08/2009 | 15:12 | מאת: nat

שלום סיגל אני לא רופא, אבל מצאתי פיתרון להיפת משני כדורים יומיומיים כדור לאיזון לחץ דם וכדור נגד כולסטרול אם תרצי לדעת איך, תשאירי לי מייל האישי שלך ואשלח לך מידע. בברכה, גאולה

מנהל פורום גריאטריה