שלום אילן

דיון מתוך פורום  גריאטריה

06/08/2009 | 11:24 | מאת: טובה (בתו של צבי)

כדי לעדכן אותך כיוון שגילית התענינות רבה והיית קשוב ומאד מחזק. אבי חזר לקחת את הפאקסט, למרות שהפסיכאטר דרש להפסיק. הוא מאד ביקש ואמנם לאחר שבוע הוא נרגע מעט וחזר להיות פחות אלים מילולי ויותר נעים לסביבה, נרגע יותר ואפילו ישן יותר טוב. המון תודה על התענינותך ורצונך לעזור. יום טוב, בריאות לכולם.

06/08/2009 | 20:09 | מאת: אילן שפר

היי טובה אני שמח שכך, הרבה פעמים משבר הוא ענין של זמן ודברים נרגעים במידה מסויימת, אשמח לעמוד לרשותכם בכל עת. אילן

מנהל פורום גריאטריה