קרישי דם בכלי דם ברגליים, אצל קשישים

דיון מתוך פורום  גריאטריה

27/07/2009 | 10:50 | מאת: אורית

האם יש איזה היא תרופה המקלה על הכאבים הנגרמים כתוצאה מהווצרות קרישי דם בכלי הדם ברגליים. לוא דווקא בגלל בעיות סוכרת מי המומחים בדרום הארץ המטפלים בבעיה זו תודה על העזרה

03/08/2009 | 03:04 | מאת: אילן שפר

בעקרון כל תרופה נגד כאב יכולה לעזור, אם התרופות ה"קלות יותר" לא עוזרות, יש תרופות מרשם חזקות יותר, ישנן גם תרופות שמיועדות לטיפול בכאב שהוא על רקע עיצבי , אני מציע לפנות לרופא המשפחה או למרפאת כאב.מי שעוד עשוי לעזור הם כירורגים לכלי דם. בהצלחה

מנהל פורום גריאטריה