עצוב לראות את אמא כך

דיון מתוך פורום  גריאטריה

16/07/2009 | 12:01 | מאת: אוסי

אמי בת ה-80, עברה ניתוח החלפת ירך וחזרה לתפקד לא כמו בעבר אך באופן עצמאי. לאחרונה, כחודש ימים גברו הכאבים ברגליים והלכנו לאוטופד לסיוע. מאז אמנם הכאבים שהיו לה פחתו אך היא בקושי מתפקדת. לא יוצא מהמיטה כמעט כל היום, וכשהיא יוצא אז נשתפת בזעה קרה וחוזרת מהר למיטה. מצבה לא טוב כרגע ואני הזמנתי את הרופא שיגיע היום. הרצוני לדעת אם יש מקום מומלץ שניתן לשהות כשבוע-שבועיים לתקופת החלמה/הבראה לבן אדם שבדרך כלל עצמאי, איש נעים הליכות, חכם ואינטלגנטי באזור גוש דן? תודה עבור העזרה

16/07/2009 | 23:24 | מאת: אילן שפר

אוסי שלום אני מציע שתחפשי בגוגל - "בית אבות החלמה" או "החלמה אחרי ניתוח", אני בטוח שתמצאי מקום מתאים לאימך. אני מאחל לה התאוששות מהירה

מנהל פורום גריאטריה