התייעצות לגבי אמא שלי

דיון מתוך פורום  גריאטריה

14/12/2023 | 15:48 | מאת: מתלבטת

אמי בת 77.התאלמנה לפני שנה.באופיה אישה אנרגטית ושתלטנית. לאחרונה חלה החרפה בהתנהגותה.הפכה תוקפנית מילולית וכעוסה מאוד כלפי הסביבה. נאלצתי לנתק קשר עקב חוסר יכולת להכיל את התנהגותה,בזמן שהיא בטוחה שאין לה שום בעיה.חשוב לציין שאנשים נוספים בסביבתה ניתקו איתה קשר עקב תוקפנותה. יחד עם זאת ''כואב'' לי שהיא נאלצת להישאר לבד.. אשמח לייעוץ ראשוני למצב

שלום רב הייתי ממליץ לך לנסות להביא את אמא להערכה על ידי פסיכוגריאטר

מנהל פורום גריאטריה